Impressie en beleving

Italiaans buffet voor de vrijwilligers van VV Hooglanderveen.
Vaste freelancer en absolute kook / BBQ topper Sjoerd.
Trotse papa en tassen sponsor van DCA Amersfoort, de meiden kunnen in stijl naar het EK in Kalkar.
Deze bijzondere klant wilde gewoon wat lekkers bij de borrel en dan regelen we dat natuurlijk.
Yakatori spiesjes van de Big Green Egg met verse bos ui en sesam.
Elmar Services Amersfoort december 2023.
Bij Elmar services Amersfoort mochten wij een volledig Halal BBQ buffet verzorgen voor 90 personen.
Knallen en meters maken.
Diverse zoetigheden voor een koffie ontvangst.
Privé diner bij mensen thuis, hier mochten we 12 mensen blij maken met een champagne ontvangst en een 5 gangen shared diner.
Voorgerechten plank bij een shared diner, tartaar van rund, truffel en kwartelei, zalmbonbons gevuld met Hollandse garnalen en in 20 jaar oude balsamico gemarineerde mango met huis gerookte eendenborst.
Flat Iron van de plancha met zoete aardappel mousseline, gegrilde seizoen groente en een rode wijnsaus.
Grand dessert tijdens een shared diner, hier kwam ook nog een kleine crème brulee bij.
Trotse sponsor van VV Hooglanderveen waar mijn zoon voetbalt.
Bruiloft op een boerderij, 2 Ofyr’s vol en knallen maar.
Gamba spiesjs op de Ofyr.
Vitello tonato, deze klasieker serveerden we tijdens een 21 diner.
Kleine bedrijfs-BBQ bij de klant voor de deur.
Werken met een Ofyr is echt onwijs leuk.
Met de Green Eggs voor een vaste opdrachtgever een bedrijfs-BBQ verzorgen.
Kook workshop bij mensen thuis, samen koken en samen genieten. Dit was een familiedag bij mensen thuis.
Mijn beroemde moinkballs aan het bereiden op de Big Green Egg.
Dit kan wellicht ook in uw achtertuin………
Trouwen in je eigen achtertuin.
Bruiloft bij mensen thuis.
Pannacotta met vers rood fruit en een crumble van bastogne.
Trouwerij op Schiermonnikoog
Als freelancer voor een vaste opdrachtgever meewerken aan een bruiloft op Schiermonnikoog.
Trots.
Super trots op deze toch wel grote stap tijdens mijn eerste ondernemers jaar maar wel broodnodig.
Bruiloft bij een locatie in Brabant waar ik als freelance kok mocht meewerken.
Sommige bakkers zijn echte kunstenaars.
Varkentje aan het spit.
Parklunch voor een familie dag in het park van Amersfoort Vathorst.
Ontvangst voor een 21 diner in Blaricum.
21 diner buiten op het terras bij mensen thuis.
Bakkers zijn net kunstenaars.
Grand dessert tijdens een freelance klus bij een vaste opdrachtgever.
Voor een vaste freelance opdrachtgever een BBQ verzorgen op het strand.
BBQ op het strand.
Als freelance kok bij een vaste opdrachtgever de mooiste voorgerechtjes bereiden.
Bruiloft bij mensen thuis met een prachtig aangeklede tuin.
Bruiloft bij mensen thuis met een heerlijk buffet, verse burgers en meer……
Chocolade brownie met suikerbrood en vers roodfruit.
Borrel op bouwterrein in Almere.
Carnaval in Hoogland 2023
Carnaval in Hoogland 2023
Dessert van ananas chutney met steranijs, crème van witte chocolade en verse vanille en een krokantje van kruidkoek.
Privé diner beginnen met een heerlijk glas cava met vers rood fruit.
jhjlgv
Op 16-02-2023 een bijzondere gelegenheid mogen verzorgen bij Smink Food BV Amersfoort. Moeder Smink ging op 80 jarige leeftijd met pensioen en de kinderen hadden als verrassing een receptie voor haar georganiseerd. Heerlijke bubbels, mooie wijnen en lekkere koude en warme hapjes maakte de verrassing tot een gezellig geheel. Leuk en bijzonder om hier onderdeel van te mogen zijn.
Feestelijke bubbels bij aankomst van de gasten
(Smink Food BV 16-02-2023)
Zalmtartaar met frisee sla en een frisse kerrie/limoen mayonaise – Ossenworst met augurk en piccalilly – Caprese spiesje met mozzarella, verse basilicum en sherry tomaat. (Smink Food BV 16-02-2023)
Trots dat ik bij Chalet Durbuy de huis cateraar mag zijn voor exclusieve BBQ’s en private dining arrangementen.
Kalf aan het spit.
Voorgerechten proeverij. (bij collega cateraar waar ik als freelance kok mag werken)
Met de Green Eggs op partij voor een opdrachtgever.
250 raclette burgers bakken voor een personeelsfeest / kerstviering.
Zoet mondvermaak.
Mensen blij maken met de lekkerste borrelplanken en schalen.
Selectie van Amuse hapjes.
(zalm tartaar, eendenborst met mangochutney, vitello tonnato en caprese spies van buffel mozzarella, sherrytomaat en verse basilicum)
Luxe borrelplank kerst (6 personen)
De Chiel Culinair Sinter borrelplank/schaal was een succes dit jaar.
Aziatische tartaar met kruim van zwarte olijf, sesam en een rauw kwartel ei.
Coquilles zacht gegaard op een rookplank
Zacht gegaarde en iets gerookte entrecote affakkelen
Hamburger zoals het hoort
Zacht gegaarde bife de tira met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een zachte balsamico dressing