Impressie en beleving

Op 16-02-2023 een bijzondere gelegenheid mogen verzorgen bij Smink Food BV Amersfoort. Moeder Smink ging op 80 jarige leeftijd met pensioen en de kinderen hadden als verrassing een receptie voor haar georganiseerd. Heerlijke bubbels, mooie wijnen en lekkere koude en warme hapjes maakte de verrassing tot een gezellig geheel. Leuk en bijzonder om hier onderdeel van te mogen zijn.
Feestelijke bubbels bij aankomst van de gasten
(Smink Food BV 16-02-2023)
Zalmtartaar met frisee sla en een frisse kerrie/limoen mayonaise – Ossenworst met augurk en piccalilly – Caprese spiesje met mozzarella, verse basilicum en sherry tomaat. (Smink Food BV 16-02-2023)
Trots dat ik bij Chalet Durbuy de huis cateraar mag zijn voor exclusieve BBQ’s en private dining arrangementen.
Kalf aan het spit.
Voorgerechten proeverij. (bij collega cateraar waar ik als freelance kok mag werken)
Met de Green Eggs op partij voor een opdrachtgever.
250 raclette burgers bakken voor een personeelsfeest / kerstviering.
Zoet mondvermaak.
Mensen blij maken met de lekkerste borrelplanken en schalen.
Selectie van Amuse hapjes.
(zalm tartaar, eendenborst met mangochutney, vitello tonnato en caprese spies van buffel mozzarella, sherrytomaat en verse basilicum)
Luxe borrelplank kerst 2022 (6 personen)
De Chiel Culinair Sinter borrelplank/schaal was een succes dit jaar (3, 4 & 5 december 2022)
Aziatische tartaar met kruim van zwarte olijf, sesam en een rauw kwartel ei (27 november 2022)
Coquilles zacht gegaard op een rookplank
Zacht gegaarde en iets gerookte entrecote affakkelen
Hamburger zoals het hoort
Zacht gegaarde bife de tira met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een zachte balsamico dressing